fredag 5. juni 2015

Brylluper mai 2015

Det er travelt hos oss nå og bryllups sesongen er godt i gang.
Det er varmt og godt her i Toscana 34 grader viste gradestokken i dag :) Tenker det blir fint og varmt i bryllupet vi skal ha i morgen også ..
Jeg skal legge noen bilder fra de 3 siste bryllupene vi har hatt på blogg innlegget i dag, men først skal jeg legge ut den fantastiske mailen jeg fikk fra det fantastiske paret vi hadde her forrige helg Anders og Hanne ....Bedre tilbake melding kan man ikke få. Tusen tusen  takk Hanne og Anders :) Her er den :Hei Gunn Janne

Nå har det gått noen dager siden vi hadde vår store dag og inntrykkene begynner å synke inn. Vi har kommet hjem ( jeg reiste rett på jobb) og bildene fra gjestene begynner å tikke inn.
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få  takket deg, men jeg skal prøve.
Når jeg og Hanne bestemte oss for å gifte oss, falt valget på Italia veldig fort. Vi søkte rundt på internett og så igjennom flere sider, men det som slo oss, var at mange av sidene var lite informative og litt amatørmessig i stilen. Vi kom over din side og den skilte seg ut med en gang. Når jeg ringte og snakket med deg for første gang var valget enkelt. Da jeg også møtte deg i Haugesund bekreftet det bare at vi hadde valgt riktig. Du er en helt fantastisk dame med et engasjement jeg aldri før har opplevd. Når jeg har ringt eller sent mail, kommer svarene med en gang. Jeg kan ikke si noe annet enn av vi har blitt ivaretatt på en helt fantastisk og personlige måte.
Når det begynte å nærme seg avreise og spørsmålene ble mange, da var du  hele tiden der.
Når vi reiste avgårde med kofferten full av kjole og dress, magen full av sommerfugler, ble vi møtt av Laura. Jeg klarer nesten ikke å beskrive med ord den jobben hun gjorde for oss, måten hun tok oss i mot på og hennes fantastiske vesen. Hun er bare helt fantastisk.
Vi hadde noen tanker om hvordan dette ville bli, men vi hadde aldri sett for oss at dette skulle bli så perfekt, for det ble perfekt. Alt fra pynting, musikk, mat,vin og kake. Tilbakemeldingene fra gjestene våre var: - Drømmebryllup, Jeg har aldri sett noe så flott, Fantastisk. Jeg kunne fortsatt ut i evigheten her :)
Jeg var veldig rolig på bryllupsdagen og det var ene og alene fordi jeg begynte å se hvor bra dette kom til å bli og den fantastiske jobben dere gjorde.

Så tusen tusen tusen takk for den fantastiske jobben du har gjort for oss og de minnene vi kommer til å ha for resten av livet. Hadde jeg kunnet, skulle jeg ha kommet gjennom skjermen og gitt deg verdens største klem :)


Kjempe stor klem fra

Anders og Hanne  Her er flere bilder fra de 3 bryllupene vi har hatt er de siste 3 ukene 
 

 
 
 
 
 


 


  

 

Tusen takk for at dere alle stolte på at dere skulle få en fantastisk dag 
God klem fra lykkelig bryllups planlegger 
Gunn Janne :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar