onsdag 20. juli 2011

Nye bryllups plasser for lang weekendVi har jo så mange forespørsler fra grupper på rundt 30 som ønsker å ha et slott eller herskapsvilla helt for seg selv  i en langhelg. Nå har vi heldigvis klart og skaffe flere plasser for neste år med den muligheten .Jeg vil presentere plass nummer 15 Borgo til dere i dag .Plassen har plass til 32 personer uten bruk av ekstra senger men det er mulig å sette opp 10 ekstra senger ( foreksempel til barn ) om man ønsker det .
Bryllupspakken for 32 personer for en langhelg  kommer på 140 000 kr da er det jo overnatting 3 netter  norsk prest,aperitivo , bryllupsmiddag, kake ,vin til maten  , blomster, musikk til kirke og til kvelden, leie av restaurant og lokaler og kirke ,frisør og fotograf  og bryllupsplanlegging med i prisen .
Skal gjestene betale for sin overnatting selv betaler de 2000 kr pr person til brudeparet  da blir rest å betale for brudeparet 76 000 kr og dette for en langhelg i vakreste Toscana :)
Det som kommer utenom er  åpen bar til 15 euro pr person og hvis man  ønsker frokoster alle dager koster 10 euro pr person pr dag mange vil jo også middager de andre 2 kveldene foreksempel pizza aften til 20 euro pr person eller buffet middag til 30 euro pr person mulighetene er mange her ....
Det går selvfølgelig ann å være en mindre gruppe her også  for eksempel 20 personer det koster da 123 000 kr for bryllupspakken

Se bilder fra plassen her
Ha en flott dag
Gunn Janne :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar