fredag 15. april 2011

Din tur til mitt paradis i ToscanaFor en stund siden fikk jeg en fantastisk tilbakemelding fra en engelsk deltaker som var i et bryllup vi hadde den lød slik :

I left my heart on a hill in Toscana … Believe me when I tell you, on behalf of all of us, that we have never had a more wonderful trip in our life. We have all travelled a great deal to many places but this  by far is the best! We never wanted to leave


Dette var onkel til brudgom og turen gav de mersmak nå vil  han feire sin 60 års dag i Toscana med nærmeste famile og delta på en konsert med Andrea Bocelli på Teatro del Silencio utenfor Pisa .
se video her    
Siden det har vært så mange forespørsler for 50 og 60 og 70 årsdager nå så har jeg laget et eksempel opplegg på bloggen min her under jubileumsturer .sjekk ut her .


Det finnes ikke noe bedre enn  å feire en spesiell begivenhet sammen med de man er mest glad i enten det er bursdager, jubileum eller bryllup .

Vi har ledig på plass nummer 10  for bursdagsfeiring eller lignende i  hele september med matlagingskurs
opptil 20 personer  


og på vinslottet plass nummer 4 


Her er det populært å være med på innhøstning av druer og lunch i vinmarkene og vinfestermiddelalder bursdag                                                         opptil 50 personer

Ta kontakt på   info@veientiltoscana.no
God påske til alle sammen

Klem Gunn Janne 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar